skip to Main Content

Онлайн-семінар про написання проєктів на конкурс Українського культурного фонду

Чи можна розвивати сучасну культуру в громадах, отримуючи на це грантові кошти? Чи можна бути успішними у сфері культури, яка в українських реаліях нерідко опиняється на “задвірках” уваги? Наша відповідь: однозначно так!

17 листопада Одеський Регіональний офіс Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe провів онлайн-семінар про написання проєктів на конкурс Українського культурного фонду для представників громад Одеської і Запорізької областей. Тренеркою була експертка з управління проєктним циклом Програми «U-LEAD з Європою» Олександра Фадєєва.

Під час семінару учасники та учасниці дізналися про собливості підготовки та подання проєктних заявок на грантові конкурси УКФ-2021, зокрема:

  • Інклюзивне мистецтво
  • Аналітика культури
  • Культурні столиці України
  • Інноваційний культурний продукт
  • Аудіовізуальне мистецтво
  • Знакові події
“Серед проблем, які найчастіше озвучують громади, є нестача коштів на фінансування заходів культури та мистецтва, організації фестивалів або розробки туристичних локацій. Цей семінар є фактично дороговказом для громад, куди йти і де брати гроші на ці цілі. Український культурний фонд дає сьогодні можливості для громад реалізувати свої мрії саме в сфері культури, брендингу та туризму. Сподіваємося, що ми незабаром побачимо серед переможців конкурсів наші громади”, – зазначила під час заходу керівниця Одеського регіонального офісу Юлія Молодожен.

Back To Top